Installation af LED belysning

Vi installerer og optimerer belysning for mindre og større virksomheder med fokus på indeklima, arbejdsmiljø og energi forbrug.

Gennem mange års erfaring med LED belysning kender vi markedet og hvilken indflydelse god belysning har på en arbejdsplads. Det er aldrig for sent at få forbedret sit indeklima og energiforbrug. Kontakt os her for at høre mere.

Vores services

Alt du skal bruge fra én leverandør

Første skridt er en gratis konsultation hvor der aftales hvad der kan/skal gøres, og der kigges nærmere på hvilke muligheder der er.

Under konsultationen vil en serie af værktøjer blive brugt til at danne sig et fyldigt billede af situationen. På denne måde vil vi sammen finde den bedste løsning, ikke kun energimæssigt og økonomisk, men også i forhold til gældende lovkrav angående belysning på en arbejdsplads.

I andet skridt af processen kommer vores screenere ud på lokationerne, for at forberede vores montører på opgaven som skal løses.

  • Her vil vores screenere, med vores specielt udviklede app foretage følgende
  • Udmåle det nuværende lysniveau på udvalgte steder gennemgå installation for at få et overblik over dets opbygning
  • Bedømme ændringer for at få det bedst mulige resultat
  • Finde typer og antal af lyskilder som skal udskiftes eller erstattes

Herefter tager vores screener hjem og forbereder en rapport baseret på den indsamlede data.

Rapporten som vores screener udfærdigede i forrige skridt, bliver nu sendt til pakning, og det bedst egnede team får opgaven tildelt.

Det valgte team går igennem rapporten i samarbejde med den oprindelige screener hvor detaljer diskuteres og materialer til opgaven klargøres.

Vores montører ankommer og går, sammen med den ansvarlige hos kunden, igennem de kommende dages arbejde. Kunden er opmærksom på hvad der kommer til at ske, og arbejdet kan påbegyndes.

Vores screener kommer tilbage til lokationen, hvor installationen gennemgås i samarbejde med den ansvarlige på stedet. Er der kommet nye ønsker eller andet under forløbet, aftales det videre forløb her.

Installationen er nu færdig

COOPs LED-installation har moderniseret belysningen, sparet energi og skabt en mere behagelig og effektiv arbejdsplads. Dette skridt mod bæredygtighed afspejler COOPs vision.

Om projektet

Projekt type: LED Installation
Status: Afsluttet
Virksomhed: Coop
Land: Danmark
Lokationer: 691
Løbetid: 72 uger

Nøgletal
382634

Lyskilder udskiftet

40072737

kWh strøm sparet

18834

ton CO2 sparet

Få et tilbud

Du kan skrive til os på mail, ringe til os eller benytte kontaktformularen.
– Vi glæder os til at høre fra dig!

Informationer

Adresse

Lollandsgade 4, 6400 Sønderborg, Danmark

© Copyright 2024 - Scandinavian Opti-Light
Cookie settings