Hvordan fungerer et solcelleanlæg for erhverv?

Hvad enten du efterspørger et solcelleanlæg til erhverv eller private, så fungerer anlægget på en og samme måde. Solcellerne er forbundet i serie og parallel, og danner dermed et solcellepanel. Flere paneler samles til et solcelleanlæg, som så producerer strøm, der bruges direkte til at forsyne virksomhedens elforbrug.

Fordele ved solcelleanlæg til erhverv:

Interessen for solcelleanlæg til erhverv er stigende. Og flere og flere virksomheder ser fordelene i at investere i grøn energi – både for at spare penge og for at styrke deres CSR-profil. Her er nogle af de fordele, I vil opleve ved at investere i solcelleanlæg til erhverv.

  • Økonomiske besparelser: Solcelleanlæg kan give betydelige besparelser på jeres elregning. Den producerede strøm er gratis, og dermed reduceres jeres afhængighed af den dyrere el fra elnettet.
  • Grøn energi: Solenergi er en vedvarende energikilde, der ikke udleder CO2 eller andre forurenende stoffer. Ved at investere i et solcelleanlæg bidrager I til en mere bæredygtig fremtid.
  • CSR-profil: Installation af et solcelleanlæg kan styrke din virksomheds CSR-profil og signalere et engagement i miljøvenlig drift. Dette kan være en fordel i forhold til kunder, investorer og medarbejdere.
  • Lav vedligeholdelse: Solcelleanlæg kræver minimal vedligeholdelse. De er holdbare og har en lang levetid på typisk 25-30 år.

Hvad koster et solcelleanlæg til erhverv?

Prisen på et solcelleanlæg afhænger af en række faktorer, herunder projektstørrelse, typen af solceller og de generelle omkostninger til installation. Du er dog altid velkommen til at kontakte os på enten telefon +45 50 54 77 02 eller mail info@s-o-l.dk.

Første skridt er en gratis konsultation, hvor vi sammen med dig aftaler, hvad der kan og skal gøres. Vi kigger nærmere på de muligheder, der er til rådighed og hvilke ønsker I har for et solcelleanlæg til jeres erhverv.

Under konsultationen gør vi brug af en masse forskellige værktøjer, som giver et detaljeret billede af jeres situation. Dette hjælper os med at finde den bedste løsning, der ikke kun er energimæssigt og økonomisk optimal, men også overholder alle gældende lovkrav for opsætning og tilmelding af solcelleanlæg.

Step 2 indebærer, at vores screeningsteam foretager en omfattende vurdering af lokationen for at sikre, at den rette installation tilbydes til netop jeres solcelleanlæg.
Vores screener benytter specialudviklede apps til at sikre korrekt placering af solcellepaneler. Derudover vurderes lokationen, bygningerne og andre relevante installationsområder. Vi finder derudover også den optimale kilde til forsyning, udmåler føringsveje og plads til invertere, samt finder plads til tavler med PSO-målere efter behov.

Ud fra ovenstående udarbejder vi en rapport, og præsenterer den bedst mulige løsning for jer.

Sammen med dig evaluerer vi den fremsendte rapport og beslutter eventuelle forbedringer. Herefter påbegynder vi dokumentationen til myndighederne, sørger for ansøgninger om installationstilladelser, udarbejdelse af installationsplaner og forberedelse af materialer til opgaven. Hvis styring og regulering af anlægget er valgt, påbegyndes denne proces også her. Vi holder overblik over alle trådene, når du ønsker et solcelleanlæg til erhverv.

Vores montører ankommer, og den ansvarlige site manager gennemgår sammen med kunden det kommende arbejde. Kunden informeres om, hvad der skal ske, og installationen begynder.

Når solcelleanlægget til dit erhverv er fuldført, foretager vi en gennemgang med jer, hvor I bliver oplært i de mest basale driftsopgaver for solcelleanlægget.

Hvordan kommer I i gang?

Hos Scandinavian Opti-Light er vi, som nævnt tidligere, mere end blot konsulenter. Og det er vi, da vi er med jer fra start til slut. Vi sørger for alt fra rådgivning, til forberedelser, installation og helt til sidste step, hvor I skal læres op i de generelle driftsopgaver, der er.

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Har du spørgsmål om solcelleanlæg til erhverv, eller vil du blot gerne høre mere, så er du altid velkommen til at skrive til os på mail, ringe til os eller benytte kontaktformularen.

BILTEMAs LED-installation har moderniseret belysningen, sparet energi og skabt en mere behagelig og effektiv arbejdsplads. Dette skridt mod bæredygtighed afspejler BILTEMAs vision.

Om projektet

Projekt type: LED og Solcelle installation
Status: Igangværende
Virksomhed: Biltema
Land: Danmark
Lokationer: 6
Løbetid: 50 uger

Nøgletal
2069

Lyskilder udskiftet

415032

kWh strøm sparet

195

ton CO2 sparet

Få et tilbud

Du kan skrive til os på mail, ringe til os eller benytte kontaktformularen.
– Vi glæder os til at høre fra dig!

Informationer

Adresse

Lollandsgade 4, 6400 Sønderborg, Danmark

© Copyright 2024 - Scandinavian Opti-Light
Cookie settings